Hírek, közlemények

24 Szept

Október 31-én lejárnak a diákigazolvány matricák

Kedves Tagunk!

2018. október 31-vel lejárnak az előző éves/fél éves matricák a diákigazolványon. A határidő közeledtéről a rendszer automatikus figyelmeztető üzenetet küld e-mailben, majd a lejáratot követően szintén. A lejárat előtt automatikusan megnyílik a fájlfeltöltés lehetősége, kérünk ekkor töltsétek fel az új matricával ellátott diákigazolványról a fényképet (mindkét oldalról). E nélkül sajnos nem tudtok munkát vállallni és automatikusan inaktívvá válik tagsági jogviszonyotok. Amennyiben passzív jogviszonnyal rendelkeztek, az adataitoknál állítsátok át a jogviszonyt passzívre és ez után jogviszonyigazolást szükséges feltölteni.

Kérdés esetén az info@onejob.hu e-mail címen állunk rendelkezésre.

Üdv,

OnE Job Team

 

2 Máj

Éves Rendes Közgyűlés

2018-as Rendes Közgyűlést tart az OnE Job Iskolaszövetkezet

Meghívó

Anyagok

 

19 ápr

Diákigazolvány érvényessége

Új félév, új matrica!

Aktív tagjainknak március 31-ét követően fel kell tölteniük az új matricával ellátott diákigazolványukról/jogviszony igazolásukról egy fényképet.

A fájlfeltöltési kérelem kiírásáról e-mailben is értesültetek, kérünk titeket, hogy ezt követően a kérésnek mielőbb tegyetek eleget a oldalon lévő fiókotokba belépve.

30 Jan

Önéletrajz gyorsan!

Europass önéletrajz készítő

Profession.hu önéletraz készítő

Mindkettő kiváló a munkáinkhoz!

23 Nov

200 000 Ft-os pályázati lehetőség

A OnE Job Iskolaszövetkezet pályázatot hirdet!

Főleg mérnök hallgatók figyelmébe ajánljuk a pályázatot!

Pályázati felhívás

Szerzői jogi nyilatkozat

Jelentkezesi lap

27 Okt

Október 31-el lejárnak a régi diákigazolványok matricái

Új félév, új matrica!

Aktív tagjainknak október 31-ét követően fel kell tölteniük az új matricával ellátott diákigazolványukról/jogviszony igazolásukról egy fényképet.

A fájlfeltöltési kérelem kiírásáról e-mailben is fogtok értesülni, kérünk titeket, hogy ezt követően a kérésnek mielőbb tegyetek eleget a oldalon lévő fiókotkba belépve.

14 Jún

EÜ azaz EgészségÜgyi kiskönyv

Az összes munkavállalónak, aki bármelyik boltban, vendéglátással kapcsolatos munkahelyen szeretne diákmunkát vállalni (munkakörtől függetlenül),
Egészségügyi kiskönyvet kell csináltatnia, amit a munkavállalónak kell állnia, mivel ezzel máshol is vállalhat munkát. Ha valakinek van érvényes kiskönyve, azt csak be kell mutatni.

 

Kelleni fog, egy 1 éven belüli tüdőszűrő lelet, vagy 1 éven belül készült mellkasröntgen lelet. (A vizsgálatra kell beutalót kérni a háziorvostól, mert így általában ingyenes.) Akinek a főiskolai, vagy egyetemi felvételijekor készítettek mellkasröntgent, (amennyiben nincs meg otthon) az iskolaorvostól kérje el a leletet, vagy kérjen igazolást az eredményről és azzal menjen a foglalkoztatás egészségügyi orvoshoz.

Az egészségügy kiskönyvet nyomtatvány boltban lehet megvásárolni, ezzel és a lelettel kell menni az orvoshoz ez lehet akár a házi orvos is (célszerű az első alkalommal megkérdezni tőle, hogy le tudja e pecsételni a kiskönyvet)

Az elkészült kiskönyveket kérjük feltölteni a regisztrációkor, illetve minden alkalommal kötelező magatokkal vinni a munkavégzés helyére.

Enélkül senki sem dolgozhat és szerződést sem írunk vele addig, amíg nem mutatja be az érvényes Egészségügyi könyvét!

Az Egészségügyi könyvek 1 évig érvényesek.

16 Máj

Éves Rendes Közgyűlés

Idén is megtartja rendes közgyűlést az OnE Job iskolaszövetkezet
Napirendi pontok (Meghívó)

2017. 05. 31. Közgyűlés jegyzőkönyve

20 Nov

I love OE applikáció

Óbudaisok figyelem! Láttátok már az új I love OE applikációt? Ha még nem akkor gyorsan töltsétek le, mert nem csak az aktuális munkáinkat láthatjátok, de a suliról is sok hasznos információt olvashattok naprakészen. Irány a google play! (egyenlőre csak android felületre) https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.ehsz.iloveoe

20 Nov

Jogviszony igazolás

Minden kedves tagunk figyelmét szeretnénk felhívni, hogy amennyiben még nem tette meg töltse fel aktuális jogviszony igazolását az őszi félévre vonatkozóan.

20 Nov

Elindult a weboldalunk

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy végre elindult weboldalunk, amelyen folyamatosan dolgozunk, hogy a leghatékonyabban tudjátok használni és minden információt megtaláljatok, amire szükségetek van. Amennyiben véleményed vagy kérdésed van ezzel kapcsolatban azt várjuk az info@onejob.hu e-mail címre.