Hírek, közlemények

2 Máj

OnE Job Rendes közgyűlés 2023

2023. évi Rendes Közgyűlést tart az OnE Job Iskolaszövetkezet

Meghívó

Előzetes Beszámoló

23 Márc

Húsvéti nyereményjátékszabályzat

Játssz velünk április 3. - április 10. között és nyerd meg TE a páros mozijegyet! laugh

Húsvéti izgalom! Indul a nyereményjátékunk, most Te is részt vehetsz és esélyed van egy páros IMAX mozijegyre a Cinema City Arénában. 

Nézzük mit kell ehhez tenned?

23 Jan

VALENTIN-NAPI NYEREMÉNYJÁTÉK DIÁKOKNAK

Játssz velünk február 1. - február 14. között és nyerd meg a 3 db páros Cinema City Aréna IMAX mozijegy egyikét! laugh

9 Dec

Karácsonyi nyereményjáték diákoknak

Játssz velünk december 12-16 között és nyerd meg az 5 db ajándékcsomag egyikét! laugh

4 nap, 5 nyeremény – figyelj, készülj és látogasd meg Facebook oldalunkat minden nap, hogy ne maradj le a legjobb ajándékról! Sorsolás december 16-án!

Nézzük mit kell ehhez tenned?

3 Jan

25 év alattiak adókedvezménye

A 25. életévüket még be nem töltött fiatalok SZJA mentességet* élveznek!

3 Jún

OnE Job Rendes közgyűlés 2021

2021. évi Rendes Közgyűlést tart az OnE Job Iskolaszövetkezet

Meghívó

Előzetes Beszámoló

17 Máj

Neked már van munkád, de a haverodnak is kellene?

Amennyiben ajánlásoddal jelentkezik nálunk valaki, felvételt nyer a munkára és legalább 1 hónapot dolgozik, akkor mi ezt 10.000 Ft-tal háláljuk meg neked.

Mit kell ezért tenned?

Jelentkezz hozzánk ajánlónak az info@onejob.hu címen és kérd meg a jelentkezőt, hogy neved megjelölésével rád hivatkozzon a jelentkezés során.

Ajánló csak olyan személy lehet, aki a szövetkezetünk tagja.

 

31 Márc

Diákigazolvány érvényesség

Kedves Tagunk!

Kérjük aki eddig nem tette, kérjen érvényes jogviszony igazolást a 2020/21 2. félévre vonatkozóan, ezt szükséges feltölteni diákigazolvány helyett.

Üdv,

OnE Job

 

26 Márc

Szakmai gyakorlat

Kedves Tagunk!

Amennyiben szakmai gyakorlatodat szeretnéd nálunk igazoltatni, kérjük ezt minden esetben előre jelezd, ugyanis az ehhez szükséges dokumentumokat minden esetben a gyakorlat megkezése előtt szükséges egyeztetnünk.

Köszönettel:

OnE Job Iskolaszövetkezet

28 Okt

Diákigazolvány érvényesség

Kedves Tagunk!

Felhívjuk szíves figyelmed, hogy 2020 .november 1-től csak 2020/21. 1. féléves matricával ellátott diákigazolvánnyal vagy ennek megfelelő hallgatói jogviszony igazolással tudsz nálunk munkát vállalni.

 

18 Jún

OnE Job Rendes közgyűlés 2020

2020-as Rendes Közgyűlést tart az OnE Job Iskolaszövetkezet

Meghívó

Előzetes Beszámoló

 

19 Márc

!! Közlemény !!

Kedves Tagunk!

A koronavírus járvánnyal kapcsolatban a szövetkezet vezetősége az alábbi rendelkezéseket hozza:

16 Márc

Jogviszony igazolása a koronavírus okozta helyzetben

Kedves Tagunk!

A belépési kérelem 3-as pontja szerint a tanulmányokban bekövetkező változásokat 8 napon belül kell az iskolaszövetkezet felé írásban jelezni.

A kialakult vírushelyzet miatt bizonyára sokatok nem tud jogviszony igazolást kérni. Amennyiben tanulmányi jogviszonyotok aktív, és nappali tagozaton tanultok továbbra is tudtok munkát vállalni. 

A jogviszony igazolások bemutatását/feltöltését a vírushelyzet normalizálódását követően belátható időn belül kérjük pótolni.

Kérdés esetén keressetek minket bizalommal! 

 

 

31 Jan

SZJA bevallás

Az adóbevallás tervezet ellenőrzéséhez szükséges M30-as nyomtatványokat minden tagunknak e-mailben eljuttattuk a rendszerben megadott e-mail címre. 

Amennyiben nem kaptad meg vagy bármilyen problémád van kérjük az info@onejob.hu e-mail címen jelezd.

A 2019-ben szerzett jövedelem bevallása

 1. Adóbevallási tervezet

Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) automatikusan adóbevallási tervezetet?

A NAV elkészíti és 2020. március 15-től ügyfélkapus azonosítással elérhetővé teszi a személyijövedelemadó-bevallási tervezetet az elektronikus felületen (WebNYK)

  • a magánszemélyeknek,
  • az egyéni vállalkozóknak.
  • az áfafizetésre kötelezett magánszemélyeknek és
  • a mezőgazdasági őstermelőknek,

5 Szept

MUNKÁK HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj havonta a számodra érdekes munkalehetőségekről!

https://mailchi.mp/1509a7c36bfb/hirlevel-feliratkozas

8 Máj

Nyereményjáték - Lezárult

Hogyan fesztiválozz olcsóbban és mellette találd meg álmaid diákmunkáját?

 

A OnE Job Iskolaszövetkezet nyereményjátékot hirdet!!

 

Töltsd ki az alábbi kérdőívet és legyél azon 3 szerencsés között, akik 10.000 Ft értékű Ticketportal ajándékutalványt nyerhetnek.

 

KÉRDŐÍV

Nyereményjáték szabályzat

8 Máj

Éves Rendes Közgyűlés

2019-as Rendes Közgyűlést tart az OnE Job Iskolaszövetkezet

Meghívó

Anyagok

26 Márc

Új diákigazolvány matrica

Kedves Tagunk!

2019. március 31-el lejárnak az előző fél éves matricák a diákigazolványon. A határidő közeledtéről a rendszer automatikus figyelmeztető üzenetet küld e-mailben, majd a lejáratot követően szintén. A lejárat előtt automatikusan megnyílik a fájlfeltöltés lehetősége, kérünk ekkor töltsétek fel az új matricával ellátott diákigazolványról a fényképet (mindkét oldalról). E nélkül sajnos nem tudtok munkát vállallni és automatikusan inaktívvá válik tagsági jogviszonyotok. Amennyiben passzív jogviszonnyal rendelkeztek, az adataitoknál állítsátok át a jogviszonyt passzívre és ez után jogviszonyigazolást szükséges feltölteni.

Kérdés esetén az info@onejob.hu e-mail címen állunk rendelkezésre.

Üdv,

OnE Job Team

24 Szept

Október 31-én lejárnak a diákigazolvány matricák

Kedves Tagunk!

2018. október 31-vel lejárnak az előző éves/fél éves matricák a diákigazolványon. A határidő közeledtéről a rendszer automatikus figyelmeztető üzenetet küld e-mailben, majd a lejáratot követően szintén. A lejárat előtt automatikusan megnyílik a fájlfeltöltés lehetősége, kérünk ekkor töltsétek fel az új matricával ellátott diákigazolványról a fényképet (mindkét oldalról). E nélkül sajnos nem tudtok munkát vállallni és automatikusan inaktívvá válik tagsági jogviszonyotok. Amennyiben passzív jogviszonnyal rendelkeztek, az adataitoknál állítsátok át a jogviszonyt passzívre és ez után jogviszonyigazolást szükséges feltölteni.

Kérdés esetén az info@onejob.hu e-mail címen állunk rendelkezésre.

Üdv,

OnE Job Team

 

19 ápr

Diákigazolvány érvényessége

Új félév, új matrica!

Aktív tagjainknak március 31-ét követően fel kell tölteniük az új matricával ellátott diákigazolványukról/jogviszony igazolásukról egy fényképet.

A fájlfeltöltési kérelem kiírásáról e-mailben is értesültetek, kérünk titeket, hogy ezt követően a kérésnek mielőbb tegyetek eleget a oldalon lévő fiókotokba belépve.

30 Jan

Önéletrajz gyorsan!

Europass önéletrajz készítő

Profession.hu önéletraz készítő

Mindkettő kiváló a munkáinkhoz!

23 Nov

200 000 Ft-os pályázati lehetőség

A OnE Job Iskolaszövetkezet pályázatot hirdet!

Főleg mérnök hallgatók figyelmébe ajánljuk a pályázatot!

Pályázati felhívás

Szerzői jogi nyilatkozat

Jelentkezesi lap

27 Okt

Október 31-el lejárnak a régi diákigazolványok matricái

Új félév, új matrica!

Aktív tagjainknak október 31-ét követően fel kell tölteniük az új matricával ellátott diákigazolványukról/jogviszony igazolásukról egy fényképet.

A fájlfeltöltési kérelem kiírásáról e-mailben is fogtok értesülni, kérünk titeket, hogy ezt követően a kérésnek mielőbb tegyetek eleget a oldalon lévő fiókotkba belépve.

14 Jún

EÜ azaz EgészségÜgyi kiskönyv

Az összes munkavállalónak, aki bármelyik boltban, vendéglátással kapcsolatos munkahelyen szeretne diákmunkát vállalni (munkakörtől függetlenül),
Egészségügyi kiskönyvet kell csináltatnia, amit a munkavállalónak kell állnia, mivel ezzel máshol is vállalhat munkát. Ha valakinek van érvényes kiskönyve, azt csak be kell mutatni.

 

Kelleni fog, egy 1 éven belüli tüdőszűrő lelet, vagy 1 éven belül készült mellkasröntgen lelet. (A vizsgálatra kell beutalót kérni a háziorvostól, mert így általában ingyenes.) Akinek a főiskolai, vagy egyetemi felvételijekor készítettek mellkasröntgent, (amennyiben nincs meg otthon) az iskolaorvostól kérje el a leletet, vagy kérjen igazolást az eredményről és azzal menjen a foglalkoztatás egészségügyi orvoshoz.

Az egészségügy kiskönyvet nyomtatvány boltban lehet megvásárolni, ezzel és a lelettel kell menni az orvoshoz ez lehet akár a házi orvos is (célszerű az első alkalommal megkérdezni tőle, hogy le tudja e pecsételni a kiskönyvet)

Az elkészült kiskönyveket kérjük feltölteni a regisztrációkor, illetve minden alkalommal kötelező magatokkal vinni a munkavégzés helyére.

Enélkül senki sem dolgozhat és szerződést sem írunk vele addig, amíg nem mutatja be az érvényes Egészségügyi könyvét!

Az Egészségügyi könyvek 1 évig érvényesek.

16 Máj

Éves Rendes Közgyűlés

Idén is megtartja rendes közgyűlést az OnE Job iskolaszövetkezet
Napirendi pontok (Meghívó)

2017. 05. 31. Közgyűlés jegyzőkönyve

20 Nov

I love OE applikáció

Óbudaisok figyelem! Láttátok már az új I love OE applikációt? Ha még nem akkor gyorsan töltsétek le, mert nem csak az aktuális munkáinkat láthatjátok, de a suliról is sok hasznos információt olvashattok naprakészen. Irány a google play! (egyenlőre csak android felületre) https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.ehsz.iloveoe

20 Nov

Jogviszony igazolás

Minden kedves tagunk figyelmét szeretnénk felhívni, hogy amennyiben még nem tette meg töltse fel aktuális jogviszony igazolását az őszi félévre vonatkozóan.

20 Nov

Elindult a weboldalunk

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy végre elindult weboldalunk, amelyen folyamatosan dolgozunk, hogy a leghatékonyabban tudjátok használni és minden információt megtaláljatok, amire szükségetek van. Amennyiben véleményed vagy kérdésed van ezzel kapcsolatban azt várjuk az info@onejob.hu e-mail címre.