Hírek, közlemények

5 Szept

MUNKÁK HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj havonta a számodra érdekes munkalehetőségekről!

https://mailchi.mp/1509a7c36bfb/hirlevel-feliratkozas

8 Máj

Nyereményjáték - Lezárult

Hogyan fesztiválozz olcsóbban és mellette találd meg álmaid diákmunkáját?

 

A OnE Job Iskolaszövetkezet nyereményjátékot hirdet!!

 

Töltsd ki az alábbi kérdőívet és legyél azon 3 szerencsés között, akik 10.000 Ft értékű Ticketportal ajándékutalványt nyerhetnek.

 

KÉRDŐÍV

Nyereményjáték szabályzat

8 Máj

Éves Rendes Közgyűlés

2019-as Rendes Közgyűlést tart az OnE Job Iskolaszövetkezet

Meghívó

Anyagok

26 Márc

Új diákigazolvány matrica

Kedves Tagunk!

2019. március 31-el lejárnak az előző fél éves matricák a diákigazolványon. A határidő közeledtéről a rendszer automatikus figyelmeztető üzenetet küld e-mailben, majd a lejáratot követően szintén. A lejárat előtt automatikusan megnyílik a fájlfeltöltés lehetősége, kérünk ekkor töltsétek fel az új matricával ellátott diákigazolványról a fényképet (mindkét oldalról). E nélkül sajnos nem tudtok munkát vállallni és automatikusan inaktívvá válik tagsági jogviszonyotok. Amennyiben passzív jogviszonnyal rendelkeztek, az adataitoknál állítsátok át a jogviszonyt passzívre és ez után jogviszonyigazolást szükséges feltölteni.

Kérdés esetén az info@onejob.hu e-mail címen állunk rendelkezésre.

Üdv,

OnE Job Team

24 Szept

Október 31-én lejárnak a diákigazolvány matricák

Kedves Tagunk!

2018. október 31-vel lejárnak az előző éves/fél éves matricák a diákigazolványon. A határidő közeledtéről a rendszer automatikus figyelmeztető üzenetet küld e-mailben, majd a lejáratot követően szintén. A lejárat előtt automatikusan megnyílik a fájlfeltöltés lehetősége, kérünk ekkor töltsétek fel az új matricával ellátott diákigazolványról a fényképet (mindkét oldalról). E nélkül sajnos nem tudtok munkát vállallni és automatikusan inaktívvá válik tagsági jogviszonyotok. Amennyiben passzív jogviszonnyal rendelkeztek, az adataitoknál állítsátok át a jogviszonyt passzívre és ez után jogviszonyigazolást szükséges feltölteni.

Kérdés esetén az info@onejob.hu e-mail címen állunk rendelkezésre.

Üdv,

OnE Job Team

 

19 ápr

Diákigazolvány érvényessége

Új félév, új matrica!

Aktív tagjainknak március 31-ét követően fel kell tölteniük az új matricával ellátott diákigazolványukról/jogviszony igazolásukról egy fényképet.

A fájlfeltöltési kérelem kiírásáról e-mailben is értesültetek, kérünk titeket, hogy ezt követően a kérésnek mielőbb tegyetek eleget a oldalon lévő fiókotokba belépve.

30 Jan

Önéletrajz gyorsan!

Europass önéletrajz készítő

Profession.hu önéletraz készítő

Mindkettő kiváló a munkáinkhoz!

23 Nov

200 000 Ft-os pályázati lehetőség

A OnE Job Iskolaszövetkezet pályázatot hirdet!

Főleg mérnök hallgatók figyelmébe ajánljuk a pályázatot!

Pályázati felhívás

Szerzői jogi nyilatkozat

Jelentkezesi lap

27 Okt

Október 31-el lejárnak a régi diákigazolványok matricái

Új félév, új matrica!

Aktív tagjainknak október 31-ét követően fel kell tölteniük az új matricával ellátott diákigazolványukról/jogviszony igazolásukról egy fényképet.

A fájlfeltöltési kérelem kiírásáról e-mailben is fogtok értesülni, kérünk titeket, hogy ezt követően a kérésnek mielőbb tegyetek eleget a oldalon lévő fiókotkba belépve.

14 Jún

EÜ azaz EgészségÜgyi kiskönyv

Az összes munkavállalónak, aki bármelyik boltban, vendéglátással kapcsolatos munkahelyen szeretne diákmunkát vállalni (munkakörtől függetlenül),
Egészségügyi kiskönyvet kell csináltatnia, amit a munkavállalónak kell állnia, mivel ezzel máshol is vállalhat munkát. Ha valakinek van érvényes kiskönyve, azt csak be kell mutatni.

16 Máj

Éves Rendes Közgyűlés

Idén is megtartja rendes közgyűlést az OnE Job iskolaszövetkezet
Napirendi pontok (Meghívó)

2017. 05. 31. Közgyűlés jegyzőkönyve

20 Nov

I love OE applikáció

Óbudaisok figyelem! Láttátok már az új I love OE applikációt? Ha még nem akkor gyorsan töltsétek le, mert nem csak az aktuális munkáinkat láthatjátok, de a suliról is sok hasznos információt olvashattok naprakészen. Irány a google play! (egyenlőre csak android felületre) https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.ehsz.iloveoe

20 Nov

Jogviszony igazolás

Minden kedves tagunk figyelmét szeretnénk felhívni, hogy amennyiben még nem tette meg töltse fel aktuális jogviszony igazolását az őszi félévre vonatkozóan.

20 Nov

Elindult a weboldalunk

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy végre elindult weboldalunk, amelyen folyamatosan dolgozunk, hogy a leghatékonyabban tudjátok használni és minden információt megtaláljatok, amire szükségetek van. Amennyiben véleményed vagy kérdésed van ezzel kapcsolatban azt várjuk az info@onejob.hu e-mail címre.