GYIK

Regisztráció menete:

Miután megerősítetted az e-mail címedet be tudsz jelentekzni a fiókodba. A profilom menüpontban ki tudod tölteni a szerződési adataidat, tudsz feltölteni önéletrajzot és megadhatod ráérésedet ill. érdeklődési körödet is.

A dokumentumok menüpontban fel tudod tölteni a személyes okmányaidat. Erre azért van szükség, hogy le tudjuk ellenőrizni az általad megadott szerződési adatokat. Ezen kívül jogviszony igazolást is itt tudsz feltölteni. FONTOS! Ezeket csak akkor kell feltöltened, ha szeretnél belépni tagjaink közé, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ha elfogadtuk a dokumentumaidat, akkor a rendszer automatikusan legenerálja neked a Belépési kérelmedet. Ezt ki kell nyomtatnod, aláírnod és visszatölteni nekünk a rendszerbe (olyan minőségben, hogy olvasható legyen a dokumentum). Ez után mi is alá fogjuk írni és a kész dokumentumot le tudod majd tölteni a dokumentumaid menüpontban. Amennyiben elkezdenél dolgozni valahol a további szerződéskötésekkel kapcsolatban pedig keresni fogunk.

Segédlet: https://onejob.hu/downloads/segedlet_regisztraciohoz.pdf

Hány éves kortól vállalhatok munkát?

Törvényes képviselő hozzájárulásával 16. éves kor felett. 18. év felett nem szükséges a hozzájárulás.

Nem szeretnék regisztrálni, így is értesülhetek a munkákról?

Igen, tudsz nekünk üzenetet küldeni és minden munkánál van egy „érdekel” gomb, aminek megnyomásával tudtunkra adhatod, hogy érdekel a munka és felvesszük veled a kapcsolatot. A további ügyintézéshez azonban már szükség lesz a regisztrációra, így érdemes rászánni azt a néhány percet.

Milyen papírok szükségesek a regisztrációhoz?

  • személyi igazolvány
  • lakcímkártya
  • adóigazolvány
  • TAJ kártya
  • diákigazolvány
  • iskolalátogatási igazolás
  • bankszámlaszám

Miért érdemes feltöltenem az önéletrajzom és megadnom a ráérésemet?

Ezzel olyan plusz információkat adsz meg nekünk, amikből el tudjuk dönteni, hogy jó lehet e számodra egy bizonyos munka vagy sem, így időt spórolunk meg azzal, hogy nem zavarunk feleslegesen. Ezen kívül a komolyabb szakmai munkáknál elvárás az önéletrajz feltöltése.

Hogyan tudok munkára jelentkezni?

A regisztráció utána a „Munkára jelentkezés” gomb megnyomásával tudod leadni jelentkezésed. Ha nem regisztráltál, akkor az „érdekel” gombra kattintva küldheted el nekünk elérhetőségedet, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

Megcsináltam a regisztrációt, felöltöttem minden dokumentumot, jelentkeztem munkára. Mi a teendő?

Kérjük légy türelemmel, a jelentkezés feldolgozása a partner cégen is múlik, ezért előfordulhat (főleg komolyabb pozícióknál), hogy több napig is eltarthat.

Kiválasztottak munkára, mi a teendő?

Előkészítjük a munkaszerződésedet, melyről az online felületen fogsz értesítést kapni.

Meddig kell leadnom a jelenléti ívet?

A jelenléti ívet kérjük a tárgyhót követő hónap 3-ik munkanapjáig küld meg nekünk az info@onejob.hu e-mail címre.

Mikor kapok fizetést?

Minden hónap 10-ik munkanapjáig utaljuk a fizetéseket, az elmúlt havi elszámolás alapján. Ennek feltétele, hogy minden papírod rendben legyen és leadd a jelenléti ívet.

Passzív féléves vagyok, így is dolgozhatok?

A jó hír, hogy amíg nem töltöd be a 25. életévedet, addig passzív nappali tagozatos jogviszonnyal is dolgozhatsz.