Miért mi?

A OneJob Iskolaszövetkezet 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy a legmegfelelőbb mérnökhallgatókat közvetítse céges partnereinek, színvonalas munkát és színvonalas munkavállalókat összekötve.

Az Óbudai Egyetem a felsőoktatási piac aktív szereplőjeként minőségi és versenyképes szolgáltatást nyújt, emberközpontú, egész életen át történő kötődést és tanulást biztosít a műszaki, az informatikai, a természettudományi, a gazdaságtudományok, és a pedagógusképzés területen. Programjában felsőoktatási szakképzés, alap-, mester és doktori képzés, valamint ezek mellett szakirányú továbbképzés szerepel nappali, esti és levelező tagozaton, továbbá távoktatási formában.

Az egyetemen fontosnak tartjuk, hogy a diákok már a hallgatói éveikben is a szakmában helyezkedhessenek el, érdeklődési körüknek megfelelő (diák)munkát vállalhassanak. Ebben nyújt nekik segítséget a OneJob Iskolaszövetkezet, hisz minden cégnek megéri diákot alkalmazni, mely gazdaságos, járulékmentes és egyszerű.

Hallgatóink gyakorlatorientált képzésen vesznek részt tanulmányaik során, így bátran ajánljuk őket a partnereknek, de igény szerint a kiválasztásban is segítünk oktatói ajánlással, kompetenciák felmérésével, így biztosítva, hogy a kiválasztott hallgató mindenben megfeleljen, melyre garanciát is vállalunk.

Tekintse meg az Egyetem képzéseinket:

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen alkalmazná az Óbudai Egyetem hallgatóit, kérem keressen fel minket

KAPCSOLAT