EÜ azaz EgészségÜgyi kiskönyv

Az összes munkavállalónak, aki bármelyik boltban, vendéglátással kapcsolatos munkahelyen szeretne diákmunkát vállalni (munkakörtől függetlenül),
Egészségügyi kiskönyvet kell csináltatnia, amit a munkavállalónak kell állnia, mivel ezzel máshol is vállalhat munkát. Ha valakinek van érvényes kiskönyve, azt csak be kell mutatni.

 

Kelleni fog, egy 1 éven belüli tüdőszűrő lelet, vagy 1 éven belül készült mellkasröntgen lelet. (A vizsgálatra kell beutalót kérni a háziorvostól, mert így általában ingyenes.) Akinek a főiskolai, vagy egyetemi felvételijekor készítettek mellkasröntgent, (amennyiben nincs meg otthon) az iskolaorvostól kérje el a leletet, vagy kérjen igazolást az eredményről és azzal menjen a foglalkoztatás egészségügyi orvoshoz.

Az egészségügy kiskönyvet nyomtatvány boltban lehet megvásárolni, ezzel és a lelettel kell menni az orvoshoz ez lehet akár a házi orvos is (célszerű az első alkalommal megkérdezni tőle, hogy le tudja e pecsételni a kiskönyvet)

Az elkészült kiskönyveket kérjük feltölteni a regisztrációkor, illetve minden alkalommal kötelező magatokkal vinni a munkavégzés helyére.

Enélkül senki sem dolgozhat és szerződést sem írunk vele addig, amíg nem mutatja be az érvényes Egészségügyi könyvét!

Az Egészségügyi könyvek 1 évig érvényesek.